Adress

Tjuvahålsvägen 14
302 73 Halmstad

E-mail

info@sanktolofskapell.se

Styrelsen

Kapellstyrelsen

Leif Liljebrunn
Ordförande

Jag är stolt, glad och hedrad över att vara ordförande för St Olofs Kapell. Det är en välskött förening med många duktiga och engagerade medlemmar. Tack vare er och särskilt en grupp på ett trettiotal personer – som ideellt arbetar med kapellets skötsel och hjälper till vid olika förrättningar i kapellet med mera. Med ert arbete kan vi leva upp till alla våra besökares höga förväntningar och vi ger dem vackra minnen för livet.

 

Tom Barkström
Vice ordförande

Jag har alltid haft mycket nära anknytning till S:t Olofs Kapell. Mina barnbarn har alla döpts i kapellet. Mitt äldsta konfirmerades också här. Jag har tidigare spelat många gånger på kapellet i Nizzan Jazz Band och de senaste åren har jag varit engagerad i Fastighetskommittén med olika snickeriarbeten. Min förhoppning är att jag ska kunna bidra till att bevara och utveckla S:t Olofs Kapell som en kulturhistorisk pärla, som ett vackert besöksmål och som en plats för lugn, andakt och oförglömliga minnen.

 

Yvonne Wennerholm
Kassör

S:t Olofs Kapell är en fantastisk plats där familjen har upplevt både glädje och sorg, genom dop, konfirmationer, bröllop och begravningar. Svärfar Carl-Ivar jobbade mycket med kapellet. Familjen har varit medlem under många år. Nu vill jag bidra genom att anta erbjudandet att bli kassör i S:t Olofs Kapell.

 

Lars Lindblom
Sekreterare

Kapellet är ett kulturellt arv som betytt mycket för vår familj och vi har varit medlemmar i många år.  Det har därför fallit sig naturligt att engagera sig i bevarandet av denna fantastiska byggnad och de aktiviteter som här sker. Det skall bli intressant att delta i styrelsearbetet och stötta verksamheten.

 

May Heldal
Ledamot

May Heldal är Kyrkoherde i Söndrum-Vapnö församling och föreningens rådgivare i kyrkliga frågor.
 

Marianne (Nanne) Larsson
Ordf. Programkommittén

Kapellet har sedan många år betytt mycket för vår familj och det är med stor glädje och engagemang som jag deltager i verksamheten och dess gemenskap. Jag blev kapellvärd 2008 och 2017 valdes jag in i styrelsen när jag övertog ordförandeskapet i programkommittén.

 

Monica Tinggård
Ordf. Kyrkommittén

Fotografi och text kommer inom kort.

 

Bo (Bosse) Larsson
Ordf. Sponsorkommittén

Jag har varit medlem i styrelsen sedan 2009 och känner starkt för detta fantastiska kapell. Det därför är det viktigt för mig som ansvarig för sponsringen att genom mitt arbete bidraga till kapellets bevarande.  Det behövs alltid medel för att förverkliga idéer och för att underhålla kapellet. Utan extra inkomster till föreningen skulle många projekt gått om intet. 

Anita Diebitsch
Ordf. Marknadskommittén

Jag är född och uppvuxen i Halmstad. På somrarna bodde vi i Tylösand så kapellet ligger mig väldigt varmt om hjärtat, då vi familjen har upplevt både dop, konfirmation, bröllop och begravning på denna underbara plats.När jag slutade arbeta 2020 ville jag gärna ge lite av min tid till kapellet. Det började med att jag blev kapellvärd, ett fantastiskt roligt uppdrag som jag fortfarande har kvar. Men 2022 blev jag tillfrågad att bli marknadsansvarig vilket jag inte kunde tacka nej till. Ska bli spännande att kunna sätta S:t Olofs Kapell lite mer på kartan genom att arbeta aktivt med både hemsidan och aktuella sociala medier.

Anders Nyreröd
Ordf. Fastighetskommittén

Text kommer

Bo Svensson
Suppleant

Kul att vara med och göra lite nytta. S:t Olofs kapell, där Iréne och jag gifte oss 1983 är en fantastisk plats. Viktig att förvalta, bevara och försiktigt utveckla. Är maskiningenjör med företags- och ekonomi utbildning som tillägg. Jobbat b.la med företagsledning, marknadsföring, konstruktion och produktion. Vi flyttade från Taberg till Tylösand hösten 2015, efter att har varit  “Tylösandare”  på sommaren i 30 år” 

Katarina Gillemo
Suppleant

2014 fick jag frågan om jag ville bli kapellvärd och på den vägen är det.

Det är en stor glädje att få delta i den fina gemenskapen. Engagera mig för de aktiviteter som sker i kapellet.

Kontakta oss

E-mail

info@sanktolofskapell.se

E-mail

info@sanktolofskapell.se

Adress

Tjuvahålsvägen 14
302 73 Halmstad

Skicka en förfrågan

Här kan du skicka en bokningsförfrågan.

Vi återkommer snarast via e-post eller telefon

Observera att detta endast är en förfrågan, inte en bokning.